Tillbaka!:)

Nu är jag tillbaka från bloggpausen...Jag fick typ det jag ville i julklapp, Ed hardy skor, väska, perfym, pengar, presentkort...Och idag så ska jag åka och handla lite kläder! :) Och tror att jag ska sova hos Jessica idag. Men nu ska jag fixa mig, bye!


bloggpaus-

Nu tar jag blogg paus till efter julafton, vilket jag längtar till...Men vi hörs på lördag!

Criminal Minds

Just nu så kollar jag på ett av mina favorit pogram, Criminal minds:) Kul, haha:P Men hatar reklamen, dom är ju så långa! Boring...


Hemma

Idag är jag hemma med Henrik...och kom just på att det är prick en vecka kvar till julafton!! :) Längtar som fan, ska bli så kul:D Men ville bara göra ett kort inlägg ;) Ciao!

HAHAHAH!!!

Asså palla sitta o komentera min blogg, har ni inget liv eller? Tror inte det :) Ni vågar inte ens skriva erat namn...inte för att jag inte vet vem det är ;) Jag sitter inte och kommenterar era värdelösa bloggar...Ni slösar tid på det....men det spelar nog ingen roll för ni har ändå inget annat att göra. HAHAHA ni är såå värdelösa.


Ica-Ulfs fjortis fylla

Hahah!! Roligaste reklamen!! xD


Skolbibloteket

Just nu så sitter jag i bibloteket i skolan. Jag och Amanda ska kanske till skärholmen...Vi var där i går men han bara gå in på Jane Norman! :( Men får se, ska nog blogga när jag kommer hem! Puss och kram skummbanan!

Måndag

Förlåt att jag inte har bloggat har varit sjuk...Men nu är det måndag och skola igen. Ock lucia, men i min skola ska dom typ fira det imorrn:P Men jag måste fixa klart mig, börjar 10.15 men ska gå kvart över 9 :) Ciao!


Grattis jimmy :D

Idag fyller min bror år :) Jag har precis vart där och firat honom :) Menn nu ska jag duscha...

happy birthday graphic

Önskelista :D


Skola

Just nu så sitter jag färdig fixad och kollar på vakna med the voice. Ska gå kvart över 9...Slutar halv 4 idag och börjar kvart över 10 :) Men nu så måste jag packa väskan!:) Ciao!<3


Förlåt

Förlåt att jag inte har bloggat i helgen men i fredags så kom min familj och åt middag. Och i lördags så var jag och mamma barnvakt. Och idag så har vi städat och äntligen satt upp jul pyntet:) Fast hann inte med allt så ska fortsätta lite imorron. Måste städa klart mitt rum, haha skulle typ ha gjort det för 100år sen:P Men jag måste duscha och fixa mig innan jag ska sova. Imorgon börjar jag kvart över 10 :) men nu så ska jag fixa mig! byebye:D

Ledsen :(

Just nu är jag lite ledsen :( Men orkar inte skriva om det. Idag så va jag i huddinge på lunchen, sen efter skolan så åkte jag till hudinge igen och provade skor...hehe:) Men nu är jag hemma. Och har tråkigt, jag tror jag är sjuk jag har ont i huvudet och är snorig :/ Frächt...Aja men nu så ska jag kolla på tv :D

Skola nu...

Just nu så ska jga fixa mig. Mamma ska skjusa mig till skolan idag :) Men jag måste fixa klart mig! Puss puss!




1 December

Idag är det 1 december och det är 24 dagar kvar till julafton:) Just nu så sitter jag och kollar på simpson. Jätte kul...eller inte. Men jag följde inte med till darten, jag var med Karolina i stället, kuligt:) Imorgon så börjar jag 20 över 8. Så måste typ åka klockan halv 8. Men nu så ska jag kolla klart på simpson. Hörs imorrn!

RSS 2.0