idag...

Idag kommer Emelie, Robban & Melvin hit!:) Runt 4-tiden skulle dom komma. Innan det så måste jag duscha och fixa mig, men det tror jag att jag hinner klockan är ju inte ens 1 :)


Jennifer & Jag :D

Me!<3

Lite ego pics, blandat nytt & gammalt...





Haha gammal, men vill ha lugg igen<3




Haha ;)


My lips :)<3



Orkar inte ladda upp mer nu, ciao!


Glee

Just nu sitter jag och kollar på Glee. Igår så gick jag på 2:ornas fest med Jennifer och Mio. Det var väll sådär, sen sov jag hos Jennifer med Mio :D Idag skulle jag med Jennifer till skärholmen men pallade inte...men ska kolla på glee nu, Ciao!

Jazmine Sullivan - Bust Your Windows

HÖSTLOOOOOOOOOOOOOOOOOV

Yes nu är det HÖSTLOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!! Så jag slipper skolan, men jag bloggar lite senare.


HÖSTLOV

Nyss tog jag ett varmtbad, det var as skönt<3 Men idag har jag vart i skolan, har varit en ganska vanlig dag. Imorron ska jag fråga min matte lärare om jag kan få hoppa upp till den snabba gruppen. Men först måste jag göra provet efter höstlovet...åh juste snart är det ju HÖSTLOV!!:) Om en vecka! Fett najs :D Haha, imorron börjar jag typ 8 eller något. Sen efter skolan så ska jag och Amanda till gymmet;) så vet inte när jag uppdaterar...Men vi får se, men nu ska jag kolla lite på tv!

Amanda

Just så är Sara och Jimmy här, men har vart med Amanda idag i Huddinge. Sen var vi i visättra, vi skulle var med Johan och Yannie men blev inte så:/ Iaf imorron börjar jag 8 tror jag...Orkar inte vakna så jävla tidigt, menmen vad ska man göra. Min första lektion är matte, men skriver lite senare. hejdå! <3

Skola & måndag

Idag är det måndag och skola, som vanligt :/ Första lektionen är Klr, så är kul :) Jag ska gå kvart över 9...Men sitter redan färdig fixad, hehe:D


How i met your mother

Jag kom precis hem från mormor :) Och just nu sitter jag och kollar på How i met your mother, kulkul ;P Imorgon börjar jag kvart över 10 och slutar halv 4 :) Jag har rätt lätta lektioner imorrn, så blir väll en rätt bra dag. Men nu måste jag duscha, hejdå :D

Love Shane Dawson

Jag älskar Shane Dawson, så jävla rolig xD


mormor

Idag ska jag till mormor, haha. Har inte vart där på länge! Ska nog åka snart med mamsen :D


Me right now :)

hemma

Har kommit hem nu. Filmen var as bra tyckte jag :D Och efter filmen tog Jenko popcorn kartongen, hällde ut popcornen och tog mina nycklar och gjorde 2 hål för ögonen, och satt den på huvet. Alla kollade typ på henne, hmm undra varför...:P Men nu ska jag kola på Jersey shore :D


The other guys?

Idag ska jag på bio med Jenko. Vi har inte bästemt vilken film, men jag vill se the other guys :/ Jag ska ringa hemme nu, bloggar innan jag åker!


Bio imorrn

Imorron ska jag på bio med Jenko :D fett kul. idag har jag vart hemma hos Amanda i Sätra, sen lite i skärholmen, sen i Huddinge. Och sen gick jag hem till Jenko, och nu är jag hemma ;P Men jag skriver mer imorrn, ska se på Mtv world stage: Tokio hotel.


Haha jag o jenko igår, dålig bild men ändå;P

Jennifer & Mandiz

Idag har jga vart en snabbis med Jennifer o Amanda i Huddinge....Men måste läsa 52 sidor i svenska boken till i morrn ;D Aja men skriver kanske senare....


Tandläkaren

Idag har jag vart på Tandregleringen. För vill ha ett fint leende, och nu är det bestämmt, jag ska skaffa tandställning. Det ända är att det är fult i 2 år!?!!? Men har ett mellanrum, typ bredvid mina framtänder så vill få bort den! men nu ska jag kolla på The hills:)

School

Idag är det måndag och skola....IGEN! Men idag börjar jag som varje måndag kl kvart över 10 :D Så ska gå kvart över 9. Första lektionen är Lk. Slutar halv 4 idag, min senaste dag, tror jag :D Men jag måste packa alla böcker nu.


Barnvakt

Idag ska jag vara barnvakt...Hann inte skriva igår för var i Huddinge sen skulle jag hem o fixa mig, sen Jesssica. iaf så tänkte jag skulle skriva nu =) Asså den här veckan har gått as fort! kändes som att det var måndag igår :O Idag blir det nog film o godis med barnen :D Aja men ska gå nu, bye.

Simpson

Just nu så kollar jag på Simpson. Idag har det vart en helt vanlig dag, Matte prov som gick sådär. Engelskan var ganska tråkig men man gör ju det man måste. So-levande historia film om första civilisationerna. Det ända roliga var mina kompisar <33 I love them <3 Iaf så ska jag duscha snart, börjar kl 8.10 med idrott :D


Skolan & Skor

Idag har jag handlat ett par uggs. Jessica åkte med mig efter skolan :D Ska visa dom + kläderna jag köpte förra veckan! Men jag ska kolla på Lyxfällan nu, bye.


Outfit

 Jag vet att bilden inte är så bra men orkade inte ta med min kamra.




Hehe

Nu har jag kommit hem, har vart hemma ett tag slutade ju 13.30 :) Men åkte hem direkt, jag ville typ följa med Amanda & Nora till farsta, men orkade inte! :/ Aja imorrn börjar jag 8...pallar inte gå upp imorrn, eller jag pallar inte att gå upp nån dag, haha xD Men ska lyssna på musik nu!

Mattedag ! :(

Idag är det en dag med bara matte....Börjar kl 08.30 och slutar 13.30, men det blir bra tror jag :/ Hoppas de inte är nån jävla lång matte lektion, hoppas vi gör nått mer! Igår var jag i Alby & skärholmen med Amanda! Asså det låter kanske lite konstigt att åka till Alby, men det fanns ett par solglasögon Amanda ville ha....Hehe xD Aja men jag måste klä på mig nu, bye!

Måndag o skola :/

Nu börjar det en ny vecka, och skolan börjar igen. Jag börjar 10.15 men ska gå 9.15...Första lektionen är klr, vilket är jätte bra =) Men jag måste fixa klart mig nu :)



Puss och kram skummbanan!


Home now

Asså jag har inte uppdaterat, för jag har inte vart hemma. Jag har vart på Ove's ''landställe'' typ. Iaf jag är hemma nu :) Jag ska visa kläderna senare, men måste fota dom först! Aja men skriver lite senare.

Barnvakt

Just nu är jag barnvakt. Sry att jag inte har uppdaterat, ska visa kläderna jag har köpt i skärholmen sen :)

Måndag...

Skolan börjar kl kvart över 10, ska åka till skolan kl halv 10 :) Först lektionen är klr som inte ens är en lektion, haha.


pictures

Jag kom just hem ifrån robbans, åt en kyckling sallad ;) Iaf tänkte jag lägga upp några bilde :D

Tessi när vi vänta på bussen <33


Nora :P


Malin på Engelskan :D




Förra sommaren i Arboga, Min syrra & gulliga Melvin! <3


Jenko i sommras ;P

family guy

Filmen var jätte bra! :D Mina syskon var här igår, och jag åkte på bio :P Men Jocke hämtade mig när filmen var slut. Sen typ åkte jag hem och hade tråk, kollade typ bara på film:) Men iaf så har jag inte gjort något idag...Men jag ska kolla family guy nu bye!

Grown ups

Jag, Tessi & Dani ska kolla på Grown ups! Vi skulle kolla på Despicable me, men blev inte så :P Iaf så börjar filmen 18.00 tror jag :D Så ska kolla lite bussar och sånt nu!

RSS 2.0