Dart eller inte?

Idag så vet jag inte om jag ska följa med på darten eller inte. Stephanie är inte där, men jag vet inte om jag vill vara hemma själv. Får se senare :/ Just nu så kollar jag på Förhäxad...jätte kul...eller inte:P Imorgon så kommer Amanda till skolan! <3 Saknat henne!



Hörs senare!

Skola

Idag så är det skola. Jag börjar kvart över 10. Ska typ åka runt halv 10 med tåget tror jag. Idag så kommer inte Amanda till skolan:(<3 Men nu så måste jag fixa klart mig. Hörs när jag kommer hem! :)




Lussebak igår.

Igår så bakade vi lussebullar :) Det blev runt 60 st. Asså jag vet inte om jag vill vara hos Jessica mer....Dom är ju Fou! Helt galna. HahaxD Skojja....eller? Men idag så ska jag kanske till Johan, Eva och Amanda. Men nu så ska jag fixa mig....Hejdå

Hemma hos jessica

Just nu så är jag hemma hos Jessica. Vi har plockat upp julstjärnor som hon ska ha :) Danne och Josefine har gjort chokladbollar. :D Idag så har jag haft tråkigt i skolan. Fast fick skippa sista lektionen, för mina papper var inlåsta i mitt skåp...Eftersom jag glömde skåpnyckeln hemma, typiskt mig...;)
Men nu så ska jag vara social :)
Puss Puss :D

Jessica Persika

Idag så ska jag till Jessica och sova där. :) Dem ska hämta mig runt 6. Dom skulle kommit tidigare, men det var tur att dom kommer 6...Hade inte packat klart än :D Men jag måste nog packa nu. Hörs senare!:)


Jag idag :)

Skolan

Just nu så sitter jag i bibloteket, och har tråkit....Nä skojja man har aldrig tråkigt med Amanda och Nora :)

Idag så ska jag till Emelie, Robban och Melvin. Ska bli kul, Robban fyllde år i mådags. Så vi ska fira honom:)


Nu------->

Darten :D


Dart idag!:)

Idag så ska jag följa med Mamma till Darten i stan :) Och Steffi kommer vara där, som jag inte har träffat på as länge!!! :D Men vi ska åka klockan 6 så måste fixa mig, hehe. Hörs senare!:)

Första advent

På söndag är det första advent!=) Då börjar ner räkningen till Julafton. Längtar så mycket! Det är mysigt och man får julklappar, kan det bli bättre?;) På söndar så ska vi börja att ta upp julpyntet, i alla fall ljusstakar :)


Måndag

Idag är det skola...Jätte kul, eller inte :/ Har inte lust att gå ut idag. Kalt och snö, och sen sitta inne en dag och ha tråkiga lektioner. Men har ju iallafall kompisar som gör det roligare =) Som vanligt på måndagar så har jag klr som första lektion klockan kvart över 10:) Ska åka runt halv 10. Men just nu så ska jag kolla på Vakna med the Voice.




Cooler Than Me

Cooler than me-Mike Posner


Halloween nu?

Idag så ska Henrik Josefine och Lovis till nått Halloween party...Är det inte lite sent...Haha men jag måste gå skriver senare. Ciao!<3

Bromma blocks

Idag har jag vart med Jessica, Danne, Josefine, Henrik & Lovis på Bromma blockets. Jag köpte 1 par byxor och 2 bh:ar. Den öppnade typ för 2 veckor sen...Den var väl sådär. Sen behövde jag skor, men det fanns inga i Bromma så vi åkte Port 73. Där köpte jag 1 par skor, sen fick jag ett par av Jessica! :) Men visar dem när jag kommer hem. Ska sova hos Jessica idag :D

I skolan

Just nu så sitter jag i bibloteket och spelar lite. Vi ska typ visa upp våran profil för dom som ska börja i min skola:D Amanda och Sofia sitter brevid mig och båda muppar sig...på sitt sätt...lol Men ska spela vidare nu, Ciao!


Gammal bild på mig :)

Im sick!:(

Idag har jag inte vart i skolan för att jag har varit sjuk:( Men ska nog gå imorgon, får se hur jag mår.

Och juste GRATTIS TESSI CARL ;)<333 Saknar dig, förlåt att jag inte kunde komma idag!!<33


Fotbollsträning

Idag så ska jag på Henriks fotbolls träning med Jessica.Jag kom hem för typ en halv timme sen...Jag slutade ju typ 5 över 2. Imorgon så ska några kompisar till Tessi, för hon ska ha en födelsedags fest, typ? Men vet inte om jag kan komma till den:/ Men nu ska jag fixa mig lite, ciao

godnatt

Hahah, nej jag ska inte gå och lägga mig än, men blir nog sista inlägget för idag. Jag har precis tagit en dusch...Inget ovanligt, jag duschar ju varje dag. Själv tycker jag man blir ofräch om man lxm inte duschar på 4 dagar? Euw, haha men aja, om jag hinner så bloggar jag på morgonen!

AMANDA HAR EN STALKER!!!

Amanda har en stalker...Personligen tycker jag det är as kul, fast inte när han pratar med mig...xD men det är lungt cause Don't Worry, Be Happy! Every Little Thing Is Gonna Be Alright♪♫ Haha:P Aja just nu sitter jag i köket och har tråkigt. Jag skulle följt med Manthey & Sofia hem till Sofia, men det blev inte så...Kanske imorgon om jag inte ska till fotbolls träningen. Får se imorgon :)




Skola

Idag är det måndag...och skola :/ Idag så börjar jag klockan kvart över 10 med Klr...så det är ju typ ingen riktig lektion. Men idag får jag ju träffa alla mina kompisar så det är ju roligt:) Men jag måste fixa klart mig nu. Ciao:D

Shed a tear


Johan, Eva & Amanda

Just nu så är Johan, Eva & Amanda här. Vi har precis ätit middag, Ronny gjorde förätt, huvudrätt och efterrätt. Jätte gott. Men Johan ska låna min data nu! Ciao:)


Jag för någon dag sen!<3

The blind side

Jag kollade nyss klart på The blind side. Det var nog en av dem bästa filmerna jag är sett! Den kom ut 2009 tror jag...Rekomenderar den starkt, den är så jävla bra!

The city

Just nu så sitter jag och kollar på The city. Åkte direkt efter skolan hem, jag är alltid trött. Jag vet inte varför. Igår somna jag tidigt, men kunde ine vakna imorse:/ Aja det är som det är...


Ingen fotbolls träning

Fotbolls träningen hade blivit inställd:/ Men nu så sitter jag och tråkar!:D Eller lyssnar på Tokio hotel! Väntar bara tills dem kommer till Sverige<3 :) Ska fråga om Hager o några andra vill åka med:D

Fotbolls träning

Igår så var jag, Amanda och Jennifer i skärholmen. Inget speciellt. Idag så började jag klockan åtta med matte. Vi hade prov, och det gick väll sådär. Idag så ska jag följa med Jessica till Henriks fotbolls träning klockan 6:D Men nu ska jag fixa mig, Ciao!

måndag...& skola:D

Idag börjar skolan igen! :) Börjar kl kvart över 10, och slutar halv 4. Har längtat efter mina kompisar:D Just nu så kollar jag på Vakna med the voice. Jag ska åka halv 10...Men ska fixa mig nu, hörs senare!



Jennifer

just nu så är jag med jennifer, kulkul:D aja nu ska jag vara social! Ciao!

sova?

Idag blev det inte så mycket sova som jag trodde, men snart ska jag sova. Ska bara kolla på ett avsnitt av Burn notice, som börjar kl 1.05 på 6:an najs. Ett av mina favorit pogram. Hehe:D Ciao!

Hemma nu

Nu är jag hemma! Filmen var as rolig:) Karro var helt flummig, iallafalll mot slutet. Och det var en buss chafför som lura oss så vi gick påå fel buss, och fick vänta i en halv timme typ! Haha, aja vi kom hem till slut iallafall!:) Men nu ska jag kolla på tv :D



Due date!

Snart blir det bio med Karro! Vi ska kolla på Due date, kulkul:) Vi ska åka typ halv 5, men först måste jag få pengarna, hehe:D




godmorgon-_-

Godmogon, jag e skiiiit trött...Längtar inte till att skolan börjar på måndag. Men saknar ju alla kompisar<3 Hehe. Idag så ska jag typ....sova. Jag vet boring, men orkar faktiskt inte göra något. Aja byebye!

Ny header

Ny header pågång...Den blev inte så bra, men den får duga den kommer upp snart!

Top model

Just nu så sitter jag och kollar på Top model. Ska nog ringa Karro eller nån och se om nån vill åka på bio eller nått? hmm...Aja vi får se.


Jag igår.

Inga hål!

Jag hade inga hål i tänderna, skönt! Har alrig haft det men iallafall, skönt att inte behöva laga något. Det har alltid tagit lång tid på tandläkaren. Idag så tog det 1 timme, bara för ett vanligt tandläkar besök (!!) Aja men nu så ska jag kolla lite på tv, byebye blåbärspajj!:P

Tandläkaren

Idag så ska jag till tandläkaren klockan halv 2. Det är bara att dem ska kolla på tänderna, inget mer. Men nu så ska jag nog fixa mig! Ciao!

godnatt

Asså jag ska inte sova men det blir det sista inlägget för idag iallafall. Just nu så kollar jag på Family guy! Haha. Imorrn så vet jag inte riktigt vad jag ska gör får se :)


Hemma ifrån gymmet

Jag kom precis hem från gymmet, jag och Nora kom fram runt halv 4, för tåget var typ försenat 30 minuter! Men käns skönt, jag ska snart duscha. Behövs verkligen! bye<3

We r who we r-Ke$ha

We r who we r-Ke$ha




Gymmet

Idag så blir det gymmet med Nora. Vi ska åka runt 2 tror jag, det ska bli kul :P Jag har inte så mycket mer att säga :D Ciao!


Älskade<3

Amanda, Nora, Malin, Tessi, Karolina, Sofia, Danni, Madde, Alicia, Reina, Mullvaden, o många fler! Ni är så älskade av mig!<3 Ni kan inte förstå hur mycket jag älskar er! Det är ni som gör min dag ljusare, vet inte vad jag skulle göra utan er. Tessi Carl, kommer sakna dig otroligt mycket när du byter skola<3


Saknar 3/4-10<33

Guud jag önskar att jag var på Tokio hotel konserten :) Jag har så många bra minnen där<3 Allt var bra då, även fast vi fick stå ute i flera timmar! Jag älskade när Bill kom ut med motorcyckeln! Eller när Tom satt och spelade på det brinnande pianot :P Jag ska gå på nästa konsert om dem kommer till Sverige igen! :D <33


Hemma nu!

Jag kom hem för ett tag sen nu. Idag kanske jag ska till stan, men vet inte om jag ska :/ Aja men vi får se senare, nu så ska jag duscha, Ciao!

just nu:)

Just nu så sitter jag hemma hos Karolina!:) Kulkul. Vi ska snart bästemma vilken film vi ska kolla på, undrar vad det blir, vi är ju kompisar men vi har helt olika smak...Men det ska nog gå bra:D Aja nu så ska jag vara social! Ciao


Karolina

Idag så ska jag vara med Karolina, vi ska bara kolla på film idag. Så det blir inget speciellt idag. Melvin var hos oss idag. Guuud vilken gullunge han är! Så gimla sööt :) Men jag måste fixa klart mig nu!


RSS 2.0