Orkar inte

Asså förlåt men orkar inte blogga just nu....har ingen lust, har ju typ inget att skriva. Aja men jag tar paus en vecka eller så...Bye!

Förlåt!!!!

Förlåt att jag inte haar skrivit på typ 5 dagar....Men har vart fullt upp, i fredags sov danni hos mig! Kuuuuul:D Och i lördags bjöd Amanda alla tjejkompisar på bio! :) Sååå snäll:) Vi kollade på ''I am number four'' Skit bra! Jag gav henne ett par klackskor:)


Amanda med skorna på :)


Skorna :)

Men nu så ska jag vara med på bilden! Bye:)

NU HAR JAG TANDSTÄLLNING

Nu har jag tandställning!! Yay :) Men trodde det skulle göra ont (?) Men det gjorde inte det, de är obekvämt men det gör inte ont...Aja det är ju iallafall bra:)


Tandställning idag!!

Idag ska jag få tandställning!!!:D Äntligen!! Ska ha den i 1,5-2år!!!:O Aja ska åka nu, CIAO!

Lilla Hilda

Igår vet ni vad som hände då? Jag blev faster :) Till en liten Hilda:D Jag träffade gulleplutten idag, åkte direkt efter skolan till sjukhuset!:) Hon var så gullig, fast hon sov nästan hela tiden vi var där!:)<3 Vi köpte en snuttefilt och ett par små tofflor till henne! Var jätte gullig!:)

Måndag...igen

Nu är det måndag igen...Men det ska nog bli kul, iallafall att träffa mina kompisar igen :) Börjar kvart över 10 så ska ta tåget kvart i 10, men ska fixa klart mig nu, Bye!


Sista avsnittet av solsidan

Jag har precis duschat och sånt men nu så blir det sista avsnittet av solsidan!:) Ska bli kul, haha:P


Besällt nya kläder

Jag har beställt 2 nya toppar och ett par shorts från h&m nyss. Perfekta till sommaren, kan inte längta mer!


Shortsen 299:-


Linne 99:-


Topp 99:-



Skärholmen

Jag har vart en snabbis till skäholmen för jag behövde en ny foundation :) Måste nog köpa en conceler också, men senare...Jag köpte 2 tidningar så jag har något att läsa också, haha:)







Ciao!


Fredag

Förlåt att jag inte skrev så mycket igår eller idag....Men iallafall, idag så har jag bara vart hemma...Men klockan 5 ska jag åka till Tumba. Men jag måste sätta på mig kläder nu, så bloggar kanske lite senare!




skärholmen

Idag ska jag dra till skärholmen och möjligen köpa en födelsedagspresent till Amanda!:) Jag tror jag vet vad jag ska köpa till henne ;) Aja men skriver när jag kommer hem igen! bye

Onsdag

Idag så bli det skolan, som vanligt...Ska ha franska prov idag oxå, skulle ha biologi prov 10 över 3 men ska gå till tandläkaren 3 så missar det :/ För andra gången! :( Aja får göra det på torsdag ist...Men nu ska jag dra, bye:) 
Gammmal bild:D


LINKIN PARK GLOBEN!!!!

Asså kan knappt fatta att jag JAG ska på Linkin park konserten i sommar med Daniel :DD Så jävla kul det ska bli+ att Daniel fyller år den dagen!!!:) Ska bli så jävla grymt!!!!:D <3333

Mina absolut favoriter ur Oscar de la Renta pre-fall collection 2011

Först vill jag bara säga att Oscar de la Renta är ett geni. Min absoluta favorit designer...Han gör allt från fantastiska magiska långklänningar till casual/vardags kläder, man allt är abslout fantastiskt! Varenda detalj finns en tanke bakom!<3

Lite mer stads casual

Look 37



look 36



Korta kläningar

look 21


look 06



Nu kommer mina absoluta favoriter
Långakläningar This is where the magic happens!

Look 44



Look 47



Look 49



And the big final!
Min favorit klänning EVER!!!

Look 50



Det är som en dröm som blivit besannats! <3

Söndag

Idag är det söndag och måndag imorrn Sadface:( Menmen det är ju helg om 5 dagar igen, haha:) Men idag vet jag inte vad jag ska göra, hmm :) Vi får se...Juste igår så sminkade jag Jessica och fixa hennes hår innan hon drog till krogen...Vart rätt nöjd. Visar bilder om jag får tag i några senare idag eller imorrn! :)


You make it real for me

There is so much craziness surrounding me...
There's so much going on it's gets hard to breath.
When all my faith has gone, you bring it back to me.
You make it real for me.
Well im not sure of my priorites.
I've lost sigth of where i'm meant to be
Like holy water washing over me...
You make it real for me.


Ingen bio

Det blev ingen bio med karro!:( Men det blev mysig middag iställen :D Melodifestivalens-finalen är idag...Vet inte om jag ska se det, gillar ingen låt eller nån i melodifestivalen...Men någon annan som ska se? :)


Far East Movement - Girls On the Dance Floor ft. Stereotypes


Far East Movement - Girls On the Dance Floor ft. Stereotypes


Fredag!!! :)

Yaay äntligen fredag! I helgen ska jag nog åka o kolla på bio med karro, eller fira Amanda om det blir något med henne! :D Nåt blir det iallafall...Men uppdataterar senare om det bli något:) Är toppen humör, eftersom det är fredag och snart helg, Love it! vem gör inte det lixom?!? :D
Men nu så ska jag till skolan, hörs senare!



Idag :)

Idag så har jag vart i skolan, som vanligt :) Jag har vart försenad i 2 dagar i rad, men inte idag inte! :D Hann med tåget & bussen, imponerande, haha:) Men iallafall så har dagen vart rätt tråkig, första lektionen var lk, vilket inte var roligt! Men sista lektionen var kemi, som jag tycker är roligt. Fast vi ska ha prov i kemi näst torsdag, men jag tror det går rätt bra;) Aja men nu så ska jag tvätta håret och sånt innan jag går och lägger mig, Ciao!


Stylisterna

Just nu så kollar jag på Stylisterna på kanal 5 play! Älskar det programmet, skit bra!:) Går varje måndag och varje torsdag, men nu börjar det dra ihop sig! Hmm....undrar vem som vinner! :)


Stylist gänget!

Ny Header nu!

Gammal-


VS.
Ny-


Vad tycks?

Love is good


Ny header på g!

Ny header på G!


Onsdag! :)

Vet inte varför jag är på så bra humör idag! :) Kanske för att jag få ha mode & design för första gången på 3 veckor! :O Min favorit lektion, äntligen! :)♥ ¨Haha har längtat hela veckan :D


Kommer ihåg när jag tog den här bilden, jag kan inte kolla helt rakt på något, så mina ögon gick åt olikahåll! Haha, men det gick någotlunda iallafall på slutet!


Blev inte något med karro

Jag fixade inte Karros hår idag :/ Men jag är så trött! Jag har tappat upp ett varmt skummbad, så ska lägga mig i det nu, Ciao!



Tisdag

Idag är det tisdag och skola, slutar klockan kvart i två tror jag :) Sen ska jag hem och kanske fixa Karros hår, å det ska bli roligt! :D♥ Men nu måste jag dra till skolan, man vill ju inte komma försent, även fast första lektionen är matte! :P


101 sätt att åka ur en gameshow!

Det där nya programmet 101 sätt att åka ur en gameshow är fan sjukt. Fattar inte folk som är med där...Har hört att folk hamnar på sjukhus, och jockieboy bajsade ju på sig, euw! Förnedrande, folk försöker bara få sina 5 minuter i rampljuset. Patetiskt!


Trött!

Jag är så jävla trött, ska gå och lägga mig tidigt idag. Men vad förväntar sig skolan när vi ska börja en timme tidigare efter ett lov?!?! Men lysnar på musik, och det gör allt bättre! :)♥♥♥
Men vi hörs imorrn, eller senare idag! Bye♥

Born this way-Lady gaga

Born this way-Lady Gaga


Skolan nu!

Snart så ska jag dra till skolan...Orkar inte men man kan ju inte vara borta så ofta...:( Men har ju haft sportlov i en vecka, så bättre än bara en helg iallafall :)


Haha ska byta kläder :P

Hemma-förlåt

Igår kom jag hem från fjällen runt 9-10 på kvällen! Och förlåt att jag inte skrivit, men internet har inte funkat där uppe!:( Men idag så har jag färgat karolina's hår, ska fixa lite till med det på tisdag. Men imorrn så börjar jag 1 timme tidigare än vad jag börjar annars! :(:(:( Längtar till nästa helg redan, och den här är inte slut än...Aja nu ska jag tvätta ansiktet och sånt innan jag ska gå och lägga mig!


Nytt halsband som jag köpte i fjällen!

ÄR SÅ JÄVLA SUR!!!

Jag är så jävla sur på en person just nu!!!! Som tror att hon känner mig men vi har träffats 1 gång! Och snackar skit om mig, och tror hon är bäst...Men jag kan säga dig en sak, JAG KÄNNER INTE DIG, SÅ KAN DU DRA ÅT H*****E!


RSS 2.0