Skidor+jag=DÅLIGT!

Jag kan värkligen inte åka skidor, jag har provat i 2 dagar och kan inte!!:( Fast idag så ska jag åka skoter:D Aja imorrn så blir det att åka till Norge över dagen bara:) Roligt sportlov iaf! :D


Tänndalen

Tänndalen here we come!


Packat

Jag har nästan packat klart, behöver bara packa ner, sminket, hårprodukter & mjukisar. Men allt ska användas imorrn så det packar jag imorrn innan jag åker till jessica!



städning på G

Snart har jag tänkt att jag ska städa, speciellt min sminklåda, som är KAOS just nu! Haha:) Tvättade mina penslar ordentligt igår, och vill inte lägga ner dem där när det är kaos! Men jag skriver när jag är klar! :)

Grattis Jessica på födelsedagen!

Grattis Jessica på födelsedagen!


Onsdag

Idag så måste jag städa rummet och packa lite till fjällen! Men såklart så blir det skolan först, som vanligt. Fast kommer inte att ha min favotit lektion imorrn (Mode & Design), men får sluta 2 timmar tidigare då, & det är iallfall bra:) Men nu så måste jag åka till skolan, första lektion:Matte....usch! Men Hörs senare!



Min NYA hårrutin :)

Mitt hår har blivit såå mycket snyggare, och frächare på senaste! Förut så växlade det från, fettigt till torrt på en dag lixom...Men jag läste lite på internet, och gjorde som det stog, och det hjälpte!

Nummer ett så ska man shamponera håret 2 ggr, för att första gången så tar man ur smuts, fett och hårprodukter!
Och nummer 2 är ett bra balsam som stänger fjällskiktet (hårstrået) vilket gör att håret lägger sig åt rätt håll, alltså neråt. Och att låta balsamet verka i några minuter och skölja av med kallt vatten. För att inte skada håret är det alltid bäst att låta det självtorka.
Och en bra inpackning nångon gång i veckan.

Nu är mitt hår fint och glansigt, men inte fett eller torrt! :)



BALLS TO YOU!

Haha, jag och amanda har tagit ''balls to you'' som våran catchphrase...:) Gå till 1.23 för att se det lilla 3 sekunders klippet!


Tacos!

Idag så har det vart en rolig idag i skolan, inte lektionerna, utan kompisarna!:) Vi har ju alltid så roligt tsm:)<3  Iallafall så ska jag äta tacos idag, mums :D haha ;)



Måndag! :)

Faktiskt så är jag glad att det är måndag för en gångs skull! Har saknat alla kompisar i skolan. Jag har inte vart i skolan sen förra måndagen. Sen är det sportlov i en vecka, men då ska jag dra till fjällen...Vilket kommer bli jätte kul :) Jag åker till jessica på fredagen, och åker på lördag morgonen, men kommer blogga i fjällen om jag har tid :) Men nu så måste jag fixa mig ska ta kvart i 10 tåget, börjar klockan kvart över 10 :)


Juste ny ring från Six...:D

Nya kläder och smycken!

Idag har jag handlat nya kläder & smycken i skärholmen och termobyxor, vantar och underställ till fjällen :)
Men jag köpte, örhängen, halsband, en ring, och armband (fast 2 hämtade jag ut från nelly). Och en skinnjacka och en kavaj/kofta typ(?)(men men ser den inte på bilden, så orkar inte ladda upp den)


Skinnjackan


örhängena från Six.


Halsband från Six.


Det marinblå armbandet från six. Det turkosa & svarta från Nelly.


Nu mot----->

Skärholmen!


Jessica & Jockes födelsedags kalasxD

Snart så ska jag till Jessica och Jocke för att fira dom, Jessica fyller år den 23 och jocke fyllde den 18 :) Men först ska jag snabbt till skärholmen! Hörs imorrn

Grattis Jocke!

Grattis Jocke på födelsedagen!:)<3


Far East Movement feat. Ryan Tedder - Rocketeer

Far East Movement feat. Ryan Tedder - Rocketeer


Min älskade mobil!

Nu är min älskade mobil hemma igen! De har lagat och uppdaterat den, så nu funkar den perfekt igen! :)Love it!


Sjuk :(

idag, eller ända sen måndag har jag haft ont i huvudet och har vart yr, men nu så börjar det avta lite :/ Men idag så ska jag till läkaren, och sen blir det tandläkeren, dom ska röntga mina tänder. Men nu så ska jag fixa mitt hår!


Vero modas tävling!

Jag tycker att jag ska vinna för att snart så ska jag åka till fjällen, och har inga pengar kvar till kläder. Plus att jag älskar kläder, jag syr kläder, och går i en mode & design profil! Vilket är höjdpunkten på veckan. Det skulle vara en dröm att få pengarna, även bara 1000. Jag och min syrra (som stog model, hehe) vill verkligen vinna och köpa kläder tillsammans! Vi plockade ihop 2 outfits:


En enkel, chic, snygg outfit :)


en outfit som är mer ''vardag''.

//Sabina & Jessica

Allahjärtansdag!

Grattis på alla<3dag:) Jag fick en liten present av mamma idag, en mascara som jag behövde, ett rosa nagelack och en liten gullig, rosa nalle! :) Hon är så gullig:) Hoppas ni har en bra allahjärtansdag!<3

Tåget var försenat!

Asså idag så fick jag stå och vänta på mitt tåg i en halv timme för det var försenat! jävla tåg...Aja just nu så väntar jag på att amanda ska bli klar på bilden...men jag har svenska nu, Bye!

Fick massa kläder!

Idag fick jag massa kläder ifrån Mikaela! Massa var skit snygga!:) Kanske visar några senare imorrn...Men snart så måste jag sova, det är ju skola imorrn & Alla hjärtans dag!<3

Ciao!

Jag har gått ner 9 kilo!



Tänk att jag har gått ner 9 kilo sen skolan började:) Jag hade gått ner 7 till jul, men gick typ upp 3 men sen gick jag ner 5 :) Men har lovat mig att gå ner 10 innan sommarn! Haha;)


Hemma hos Jessica & Danne

Nu är vi hemma, vi åt mat också, det var kul, hehe:D Jocke och Jenny kom när vi åt och åt mat med oss:) Jocke kanske ska skjusa hem mig sen, men nu så ska jag vara social, haha, Ciao!!<3

Mot bowligen!!

Nu så ska jag, Jessica, Danne, Josefine, Henrik och Lukas åka och bowla:) Men vi hörs snart Ciao!

Hos Jessica & Danne

Idag så ska jag sova hos Danne & Jessica :) Ska bli ruuuligt :D Och ska få se vad jag ska göra imorrn, kanske ska till Eva & Johan:) Men som sagt så får vi se...Ska bara vara en lungn hemma kväll, mysigt :) Hehe.
Ciao!

Nu mot----->

Skolan!


Zombie love song

Zombie love song


Just nu: Top Model

Just nu så sitter jag och kollar på Top Model, som är rätt kul :) Idag har jag vart så himla trött hela dagen! Och jag vet inte varför! :( Men idag tänkte jag gå och lägga mig i tid:) Aja men iallfall så har jag ducsha precis så jag måste föna håret nu!

Ciao!

Mode & Design

Idag så är det onsdag=En av mina favorit skoldagar, för ett av mina favorit änmen är som sista lektion, vilket är Mode och Design! Det är så roligt!!:) Men jag måste dra till skolan nu, annars kommer jag försent till skolan! :D

Ciao!

Min mobil funkar inte!:(

Min mobil dunka inte!!!!!:( Vad ska jag göra nu? Men jocke lovade att försöka fixa min mobil, men får se!:( Vi har samma mobil (sony ericsson xperia x10 mini pro)...


Fixade Nora's hår! :)

Här är lite före och efter bilder på när jag fixade Noras hår+lite smink! :) Blev rätt bra :D

Före:  P.s. förlåt men hittade ingen bra före bild!



Efter:





så blev det :) Blev rätt fint tycker jag iallfall :)

Ciao Bella!


Nora & Johan

Idag har jag vart med Nora och Johan hemma hos Johan, har vart kul :) Förutom att jag typ har tappat rösten:/ Menmen :D Jag fixade Noras hår förut också, ska lägga upp bilder senare! Men nu måsta jag faktiskt plugga för att jag har Geografi prov på fredag! Ciao!

Godmogon :)

Heej, idag så blir det skolan först, som vanligt. Sen ska jag och Amanda handla skor:) Och sen drar vi vidare till Johan! Ska bli kul & Yannie kanske ska följa med! :) Aja men mamma ska skjusa mig till skolan nu så, Hörs sen!

Linkin Park, Globen , 06/14?

Asså jag  hoppas att jag kan gå på Linkin Park på globen i Juni med Danni & Nora...Men om man ska då måste man köpa biljetter typ...Nu! Jag vill vill vill vill!!!!


Wiktoria Kwapisz- I love rock'n'roll

Wiktoria Kwapisz- I love rock'n'roll
Hon som sjunger är bäst! Träffade & blev kompis med henne på Tokio hotel konserten! :)


Måndag och skola:/

Idag är det måndag=skolan...Det blir väll sådär, men självklart blir det kul att vara med alla kompisar!:) <3 Jag börjar klockan kvart över 10, så ska ta tåget klockan halv 10 :) Men nu så ska jag kolla på vakna med the voice:)<3 Ciao!


Bad & mask

Snart ska jag lägga mig i ett varmt bad+En mask...:) Gud vad skönt! Perfekt lung söndag:)

Tokalon peel-off mask

Hemma från Bion!

Nu har jag kommit hem från bion, typiskt att vi missade våran buss så vi fick vänta i en halv timme extra! Men filmen var bra, rekomenderas :) Man fick iallafall skrata men ändå så var den...lite sorgsen...men mest skratt :)

''Love and other drugs''


Nu mot bion!

Jag och Karro ska dra på bio, vi ska kolla på ''Love and other drugs!'' Ska bli kul, men nu så ska jag träffa Karro, Ciao!

Godmorgon?

Jag vaknade inte nu....då har man ju sovit bort hela dagen! Jag vaknade klockan nio för Ronny väckte mig...:P Idag så ska jag till mormor <3 Ska bli kul :) Sen får vi se vad jag ska göra...Vill gå på bio iallafall eller nått, vill inte bara sitta och har tråkigt! Aja jag skriver senare!


skorskorskor!

Alla har något dom är lite beroende av...Jag är besatt av SKOR! Det är det bästa som finns! Hör klack, låg klack, ingen klack, svarta, vita, blå, you name it! Jag älskar dom iallafall!:D Det finns ett speciellt par jag vill ha just nu...

Från Nelly.se Marble limited edition-brown!




Jag har mina favorit affärer/sidor för skor på topp 5 ligger:
1.Bianco!
2.Have2have.se
3.Brandos.se
4.Nelly
5.Deichmann

Men Bianco är nog den sko butik jag älskar mest av alla, Jag <3 Bianco! Haha:)

Ciao!

Nu-mot skolan!

Nu så ska jag till skolan! Första lektionen bli idrott, man vaknar iallafall till på morgonen då!:) Skriver sen när jag kommer hem, Juste kanske ska följa med Karro när hon tävlar med Ella! Så får se när jag hinner uppdatera! Bye!:)


Gammal bild<3

Längtar till sportlovet!

Asså jag längtar as mycket till fjällen på sportlovet!:) Men har aldrig åkt skidor...Men det går nog bra, haha:) Ska bli så grymt kul. Jag ska åka med Jessica och dom, såååå kul!!!!:D Aja men nu så ska jag ducsha, hörs imorrn!

Kemi!

Jag har precis kommit hem från skolan:) Sista lektionen var kemi, var rätt kul:) och nu så tänkte jag kolla på ett avsnitt av Criminal minds! :D


Amanda:)

Amanda ock Nora labbar :)<3

Hörs senare!

Bibloteket :)

Just nu så sitter jag i skolan, jag har geografi klockan ett, så sitter i bibloteket just nu:) Med Danni, Amanda, Alicia, Madde, Nora och malin...hehe:) Men nu så ska jag spela lite på datan hörs lite senare!! :)

Locktången

Här är locktången jag köpte från Herstyle, ett hår företag som lanserades i Sverige förra veckan! I leopardmönster:) + en stylingspray


1000:-

Jävla internet

Sorry att jag inte har skrivit men internet har inte funkat! :( Aja nu funkar det iallafall. Idag har jag vart med Amanda, jag fixade hennes hår med min nya locktång som jag visar sen!:) Kostade 1000 men var sååå värt det!
Har ingen bild på Amandas hår men kanske får det imorrn!
Men nu så ska jag fota locktången, hörs snart!

RSS 2.0