Hemma från bion nu

Kom hem för ett tag sen från bion! Vi såg Burlesque, den var jätte bra! Christina Aguilera & Cher hade huvudrollerna!:D Jag var där med, Nora, Amanda, Malin, Pau och några fler:) Det var roligt :)
Hörs imorrn!:)


Förlåt för DÅLIG uppdatering

Förlåt att jag inte har skrivit något på en vecka...:( Men nu så ska jag börja skriva igen!:) Imorrn blir det bio med massa kompisar :) Vi ska nog se Burlesque:D Yay!! Men nu så ska jag kolla vad Josefina och Henrik gör :)
Ciao!

Torsdag

I know dålig rubrik men kom inte på något annat :) Idag har jag vart i skolan...Var väll bra, speciellt sista lektionen Kemi! Ett sv mina favorit ämnen:) Och självklart har man har haft roligt med sina kompisar :D Alltid! Men nu så ska jag nog ta ett bad, Ciao!<3


En bild jag hittade på Josefine för jätte länge sen<3


Och en på Henrik<3
Älskar er<3

Sjuk :(

Idag så har jag varit sjuk och varit hemma med Henrik. Men imorrn blir det skolan! Och en av mina favorit lektioner, Mode & Design :) Men jag bloggar nog mer imorrn! Hejdå :)

season 1 Criminal minds

Jag har laddat ner hela första sesongen av Criminal minds...Ligger just nu på avsnitt 7 :D Bästa serien ever!!!


nu mot skolan!

Nu så ska jag till skolan, hörs senare! Ciao:)


Vaken...redan

Jag har faktiskt vaknat precis...Brukar inte vakna så tidigt på helger, menmen, man sover iallafall inte bort hela dagen:) Men jag bloggar senare.
Ciao!


Ps: Vad tycker ni om den nya headern?:)

Allmyfab.blogg.se Header

Jag har precis gjort en header till Amandas blogg, allmyfab.blogg.se. Blev rätt nöjd:) Men jag gjorde den som hon sa ju....


Så ser den ut :)


Ny header!

Har en ny header nu!

Gammla-



Nya-


Vilken var bäst? Nya VS Gammla?

Goodmorning :)

Nu har jag och Amanda vaknat...Amanda pratar i telefon med hennes bästis Pau. Asså kan inte fatta att vi vaknade nu fast vi gick o la oss as sent, jag brukar sova typ till 2 annars :D Men vi hade iallafall as kul igår:P 
Men man kanske ska vara social när nån är här:) Ciao!<3


Bilder från Bowlingen

Just nu sitter jag uppe med amanda och flummar som vanligt ;) Men tänkte ladda upp lite bilder från idag:D


Födelsedags barnet :)


Tessi & Malin<3






Amanda & hennes....mun....;)


Tessi & Amanda på Taco bar :)


Tessi :)


:D

Jag orkar inte lägga upp mer :)

Bye//Monokini


Ny header på G:)

Jag är nästan klar med min nya header...Blev rätt nöjd, men kommer ändra designen lite senare, puss!:D


Nu Bowling!

Snart så ska jag åka till Heron city och bowla med mina kompisar! :) Ska bli skit kul, ska få skjus dit. Och Amanda ska sova hos mig idag, så det ska bli kul :D Vi skulle oxå fråga Yannie om han skulle till Johan idag, men vi träffade inte han idag :/ Men jag måste fixa klart allt nu! Ciao!<3


GRATTIS NORA & SARA!!!


Amanda och Nora!!<3


Sara :)<3


Grattis!!!<3333


Skärholmen & Karro

Idag har jag gått i skolan som vanligt sen har jag varit i skärholmen med Amanda och Malin :) Vi köpte present till Nora som fyller på i morrn! Och jag köpte en present till Karro oxå!<3 På fredag så blir det bowling och kanske bio för Nora fyller ju år med, Amanda, Nora, Tessi, Danni, Sofia, Malin och jag :)
Och juste köpte lite saker på Makeup store...
En foundation matt milk 245:-, En eyedust lounge 130:-, och eyeshadow vanilla 140:-.


Inte så bra bild, menmen :)

Nu så ska jag vara med bästa Karolina:)<3

Skolan just nu

Just nu så är jag i skolan....haha, Bye!

Jullovet är slut:(

Nu är jullovet slut och det är mådag morron och skolan börjar :( Fast det är ändå roligt att träffa kompisarna igen :) Men nu måste jag fixa mig klart :) Bye!



Gammal bild, hehe:)


Hemma hos jessica

Just nu så sitter jag hemma hos Jessica, ska sova här idag! Igår var jag en snabbis till skärholmen, sen åkte jag till mormor. Det blev 2 väskor. En liten och en lite större! :) Och jag väntar på att Jessica och Danne ska komma hem, dom är ute på promenad typ...? Och jag lämnades till att vara barnvakt, som vanligt. Aja men nu så ska jag hjälpa Josefine lite snabbt, byebye!

Criminal minds

Just nu så ska jag kolla på Criminal Minds, min absolut favorita serie! Imorron så ska jag åka till skärholmen och handla lite tror jag, skriver senare, Ciao!


Vart med Karro :)

Jag har vart ute med Karolina nyss! :) Kulkul. Sen träffade jag Astrid som jag inte har pratat med på ett halvår! :O Så vi pratade med henne i typ 45 minuter ;) Men vi hörs senare, Jimmy. Jocke och Sara är hemma hos oss nu, Bye!!<3


Barnvakt

Snart så ska jag vara barnvakt åt Henrik. Han är hos Samir nu så ska möta han senare. Men nu så måste jag fixa mig, hörs senare!

Kläderna

Visar kläderna lite senare måste ladda in bilderna i datan!

Förlåt :/

Förlåt att jag inte har uppdaterat, har lixom bara inte orkat. Jag har vart och handlat kläder som jag ska visa senare! Älskade min nyårs klänning!<3 Men visar dom imorgon:P PussPuss :)

RSS 2.0